Privatlivspolitik

Om Stafetanalyse®
Stafetanalyse® er en metode med tilhørende digital værktøj som gør det muligt for en gruppe deltagere at udveksle spørgsmål og svar.

Brug af persondata
Deltagere i en undersøgelse optræder som regel på deltagerlisten med almindelig persondata såsom navn og titel. Dertil kommer at værktøjet bruger emailadresser til at sende notifikationer.

Stafetanalyse® udbydes af Indblik Inc., og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Vi tager databeskyttelse alvorligt og anvender princippet ”Privacy by Design” hvor alle persondata slettes fra vores systemer 4 måneder efter en Stafetanalyse® er fuldført.

Vi anvender ikke dine persondata til andre formål end deltagelse i den Stafetanalyse® som du er tilmeldt. Vi sælger heller ikke dine persondata.

Sletning af persondata
Hvis du er deltager i en Stafetanalyse® og vil have dine persondata slettet med øjeblikkelig virkning skal du tage kontakt til den person som er administrator på den givne Stafetanalyse®. Du finder navn og kontaktinformation på den person nederst i de emails du modtager fra Stafetanalyse® samt på spørgsmål og svar siderne på platformen.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring hvordan vi håndterer persondata i Stafetanalyse® eller vores privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os:

Indblik Inc.
Otto Busses Vej 5A, OBV028, 3., 2450 København
CVR: 39057573
Telefonnr.: +45 2619 6507
Mail: kontakt@stafetanalyse.com